Personal menu
Поиск

Причина и решение на Adblue неизправности на New Holland 3581 и 3618

Причина и решение на Adblue неизправности на New Holland 3581 и 3618

Ню Холандия 3581
Неизправностите на Adblue често се срещат в мототрактори New Holland Tier 4a и Tier 4b и превозни средства на телескопични машини, най -вече поради помпи. Въпреки че тези грешки понякога могат да бъдат временни, понякога те могат да изглеждат като хронични грешки.

Причината за тези повтарящи се неизправности в Adblue може да бъде причинена от няколко проблема и вашето превозно средство обикновено дава следните кодове за грешки.

3581 – Ограничението на въртящия момент е активно
3618-Открито е рестартиране след аварийна ситуация.

Причините за тези грешки могат да бъдат:

Повреда на помпата поради навлизане на чужди тела в каналите на помпата Adblue при тежки условия или повреда на електрическата помпа.
Неизправност на един от сензорите в блока Adblue (NOx, NH3, температурни сензори).
Стойностите на отработените газове и дозирането работят над/под праговите стойности, определени в производството (хронична повреда).
След тези грешки вашият автомобил New Holland ще отпадне от въртящия момент и ще започне да ви причинява загуба на пари и време.

В случай на 1 -ва и 2 -ра неизправности, това са видовете неизправности, които ще бъдат отстранени, ако поправите или смените дефектната част. Ако обаче грешката се повтори след определен период от време въпреки извършването на тези процедури, това означава, че има хронична неизправност в системата Adblue на автомобила.
Причината за тази грешка е проста:
Заводски се определят долната и горната граница на количеството на дозиране на Adblue и температурата на отработените газове, които автомобилът ви може да прави по време на движение. Въпреки това, поради допусната производствена грешка, температурата на отработените газове не съответства на тези стойности или надвишава или намалява с течение на времето. Това ще доведе до неизправност на Adblue, независимо какво правите.

РЕШЕНИЕ

Ако все още получавате грешки след ремонта, можете да разрешите всички грешки на Adblue, като използвате емулатора за резолюция на New Holland Adblue. Емулаторът Adblue на New Holland заменя цялата SCR система на вашия автомобил и след като е инсталиран
Помпата Adblue във вашия автомобил деактивира сензора за NOx и цялата SCR система. По този начин ще се отървете от дефектната част и комплектът емулатор на Adblue ще замени тази дефектна част и ще се отърве от грешките на Adblue 3581 и 3618.
Докато комплектът за анализ на Adblue работи, няма да получите неизправност на системата Adblue във вашия автомобил и вашето превозно средство няма да консумира Adblue.

Оставьте ваш комментарий