Summer Sale - free shipping on all orders!
Personal menu
Ara

Последици от неизползването на емулатора за отстраняване на неизправности на AdBlue

Последици от неизползване на емулатора за отстраняване на неизправности с AdBlue

Системата AdBlue се използва в почти всички тежкотоварни автомобили (камиони, автобуси, камиони), произведени през последните години. Благодарение на тази система тежките превозни средства, които са станали съвместими със стандартите Euro 4, Euro 5 и Euro 6, на които страните от ЕС отдават голямо значение, поддържат нивото на NOx на минимално ниво, без да създават замърсяване на околната среда. В случай на използване на емулатор на решение AdBlue, вашият автомобил ще продължи да работи без нужда от течност AdBlue, без да причинява фактор като намаляване на производителността на вашия автомобил и без да причинява неизправности.

Как работи системата AdBlue

Системата AdBlue обикновено се използва в големи превозни средства като камиони, трактори и автобуси. Например; Можем да изброим Scania, Mercedenz-Benz, MAN, Iveco, DAF, Volvo, Deutz, New Holland и много други марки. Течността AdBlue помага за намаляване на замърсяването на околната среда чрез почистване на вредните изгорели газове и отговаря на стандартите Euro 4, Euro 5 и Euro 6, определени от Европейския съюз.
Защо трябва да използваме течност AdBlue, ако не работим в страни от Европейския съюз?

Течността AdBlue не трябва да се използва в превозни средства, които не работят в страни от Европейския съюз.

По този начин можете да спечелите много предимства, като не използвате течност AdBlue и да преодолеете проблемите, които споменахме по-долу.

решения за грешки на adblue
Някои отрицателни фактори при използването на AdBlue:

Ако замените AdBlue с друга течност, вашият автомобил ще бъде сериозно повреден.
Тъй като срокът на годност на течността AdBlue е една година, е необходимо да се обърне внимание на факта, че тя не е загубила срока си на годност. В противен случай повреда, причинена от използването на течност AdBlue с изтекъл срок на годност, ще доведе до неизправност на системата SRC.
Течността AdBlue, която има абразивна структура, също ще корозира резервоара, в който се поставя, за да се използва с течение на времето. Като се има предвид, че това износване се случва на големи разстояния, то неизбежно ще бъде много скъпо.
Ако течността AdBlue не се съхранява в подходяща среда, тя ще се влоши. Използването на повредена течност AdBlue ще причини проблеми във вашия автомобил.
Тъй като течността AdBlue има абразивна структура, тя може да изпрати малки частици, образувани в резултат на износване на резервоара, към двигателя с горивото. Повредата на тези малки части на горивния филтър ще доведе до запушване на филтъра или подмяна на филтъра.
Тъй като течността AdBlue е в отделен резервоар до резервоара за гориво, е необходимо периодично да се поддържа този резервоар. Това е тревожна ситуация от гледна точка на време и разходи.
Превозните средства, използващи системата AdBlue, се нуждаят от редовна поддръжка. Вашите разходи ще се увеличат в случай на проблеми, които могат да възникнат по време на тази фаза на поддръжка. Освен това тази поддръжка ще ви спести време.
Проблем също е, че резервоарът, разположен до резервоара за гориво, предназначен за течност AdBlue, заема ненужно място.
Поставянето на нестандартна течност AdBlue във вашия автомобил ще има отрицателен ефект върху SRC системата и ще повреди автомобила ви.
В случай на изчерпване на течността AdBlue, системата Src ще се повреди. Катализаторите ще понесат особено сериозни щети. Освен това, веднага щом течността AdBlue изтече, вашето превозно средство може да спре и да не запали. В този случай може да се наложи да се обадите на сервиз или да добавите AdBlue течност в необходимата зона на вашия автомобил.
Ако искате да използвате колата си при много студено време, трябва да се уверите, че течността AdBlue все още не е замръзнала. Течността AdBlue ще започне да замръзва при -11 градуса.
Освен това, тъй като системата AdBlue обикновено е неизправна система, тя ще ви помогне да загубите време и ще увеличи разходите ви. AdBlue е много лесен за инсталиране и използване.
Когато емулаторът за анализ е инсталиран в системата, той не влияе по никакъв начин на работата на превозното средство, елиминирайки загубата на време и проблемите с разходите, за които вие, нашите уважаеми клиенти, се интересувате. с. Можете да се свържете с нас на 0850 755 0230.

Yorumunuzu bırakın