Summer Sale - free shipping on all orders!
Personal menu
Ara

Неизправности и решения на Mercedes Adblue

грешки и решения на mercedes adblue

Има много марки тежкотоварни автомобили. Едно от тях са автомобили с марка Mercedes. Тези превозни средства, които се използват широко в Европа, са станали задължителни за използване на някои системи в съответствие с европейските закони. Една от тях са системите Adblue. Системите Mercedes Adblue се използват за минимизиране на щетите върху околната среда. Системата работи по интегриран начин. Например, има и системи Nox и Src. Системите Nox и Src могат да се провалят лесно.

    Тези системи се използват за намаляване на щетите на отработените газове, идващи от двигателя на автомобила. Стойностите на газа, идващ от отработените газове, се измерват с датчици Nox. След това влиза в Src филтрите. Тук течността на Adblue реагира с отработените газове. След тази реакция стойностите на отработените газове намаляват. Следователно стойностите, дадени на околната среда, намаляват. Тези системи се използват в много марки и модели. Определено е в превозните средства от ново поколение. Тези системи използват специално решение. Тези разтвори се наричат ​​Adblue течност. Не можем да наречем това течно гориво. Защото, когато има гориво, то трябва да се използва в двигателя на автомобила. Но тази течност е била използвана само за понижаване на стойностите на газа. Производството и съхранението (транспортирането) на течността е много трудно. Трябва да се внимава в процеси като производство и транспорт.
При превозни средства Mercedes резервоарът Adblue обикновено е вдясно. И тези системи се управляват със специални команди. Например, ако DPF (дизеловият филтър за твърди частици) се повреди, в автомобила възниква код за грешка. Разрушаването на системата или причиняването на грешка може да причини неблагоприятни ефекти върху частта от автомобила. В тези случаи превозното средство може да не тръгне. Тъй като течността е трудна за транспортиране, DPF може да се задръсти, когато течността на Adblue не остане в резервоара. Когато останете на пътя и се обадите за сервиз, може да се наложи да платите големи разходи.

Решение за повреда на Mercedes Adblue
В случай на повреда на тези системи в автомобили Mercedes, може да претърпите загуба по отношение на време и пари. Ситуацията ще бъде още по -лоша, ако останете на село или на път. Пред тези проблеми ние продължаваме да ви помагаме с нашите познания за AdBlue. Тези емулатори работят като твърдата система Adblue, работеща във вашия автомобил, и няма индикации за неизправност. Той е лесен за използване и инсталиране.

За тази и повече информация като тази можете да се свържете с нас на 0850 755 0230.

Yorumunuzu bırakın