Summer Sale - free shipping on all orders!
Personal menu
Ara

Какво е AdBlue? Какви са задълженията на AdBlue емулатора?

Какво е AdBlue? Какви са задачите на AdBlue емулатора?

AdBlue се произвежда, за да преобразува токсичните газове в остатъците от гориво, причинени от операционната система на двигателя в тежкотоварни превозни средства като Евро 4, Евро 5 и Евро 6, които се произвеждат с модерна технология, в по-малко вредни газове. други са газове. Това е вид гориво, което има за цел да намали до известна степен щетите върху околната среда.

Въглеродните отпадъчни води, образувани в резултат на работата на двигателя, се разреждат и превръщат в CO2 и водни пари, които са в класа на по-малко вредните газове, а по време на процеса на изгорелите газове неизгорялото гориво отново се изпраща за изгаряне благодарение на неизгорялото гориво. на сензора за NOx. Тъй като не може да се приложи филтриране на азотните газове, тези газове достигат ниво, което ще повлияе неблагоприятно на човешкото здраве и природата. AdBlue трябва да се добави, за да се направят тези газове азотен оксид (NO, N2O, NO2) по-малко вредни. Азотните газове, отделяни от тази система, се превръщат в урея, намалявайки щетите за околната среда.

Въпреки че системата ADBlue няма никакви отрицателни ефекти върху превозните средства, има сериозни понижения в работата на превозното средство в случаите, когато горивото AdBlue намалява или изтича. Това води до увеличаване на количеството гориво, изразходвано от автомобила. Системата за анализ AdBlue, разработена от неговия екип за предотвратяване на тази негативна картина, осигурява желания положителен ефект върху превозните средства. Системният анализ се предоставя с AdBlue емулатори. Чрез свързването на AdBlue емулатора към автомобила се решават всички проблеми, причинени от горивната система AdBlue. Чрез свързване на Adblue емулатора към автомобила се вижда, че производителността на автомобила отново се е увеличила до желаното ниво. Освен това може да се види

С AdBlue емулатори може да се използва във всички тежкотоварни превозни средства от ново поколение Euro 4, Euro 5 и Euro 6. Системата AdBlue може да се използва безопасно в тежкотоварни превозни средства от ново поколение Euro 4, Euro 5, Euro 6, произведени от производителите. тежкотоварни автомобили Mercedes Axor, Man, Scania, Daf, Renault, Volvo, Iveco, Ford Cargo, Otokar, BMC, Cummins. С Adblue емулатора е възможно превозните средства да възстановят старата си производителност за кратко време.

Ако имате проблем с Adblue системата във вашия автомобил и търсите решение;

За тази и повече информация можете да се свържете с нас на телефон 0850 755 0230.

Yorumunuzu bırakın