Summer Sale - free shipping on all orders!
Personal menu
Ara

Συνέπειες της μη χρήσης του εξομοιωτή αντιμετώπισης προβλημάτων AdBlue

Συνέπειες της μη χρήσης του εξομοιωτή αντιμετώπισης προβλημάτων AdBlue

Το σύστημα AdBlue χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλα τα βαρέα οχήματα (φορτηγά, λεωφορεία, φορτηγά) που έχουν παραχθεί τα τελευταία χρόνια. Χάρη σε αυτό το σύστημα, τα βαρέα οχήματα, τα οποία έχουν συμμορφωθεί με τα πρότυπα Euro 4, Euro 5 και Euro 6, τα οποία υπογραμμίζουν οι χώρες της ΕΕ, διατηρούν το επίπεδο NOx στο ελάχιστο χωρίς να δημιουργούν περιβαλλοντική ρύπανση. Σε περίπτωση χρήσης του εξομοιωτή λύσης AdBlue, το όχημά σας θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται υγρό AdBlue, χωρίς να προκαλεί παράγοντα όπως η κακή απόδοση στο όχημά σας και χωρίς να προκαλεί δυσλειτουργίες.

Λειτουργία του συστήματος AdBlue

Το σύστημα AdBlue χρησιμοποιείται γενικά σε μεγάλα οχήματα όπως φορτηγά, τρακτέρ και λεωφορεία. Για παράδειγμα; Μπορούμε να μετρήσουμε Scania, Mercedenz-Benz, MAN, Iveco, DAF, Volvo, Deutz, New Holland και πολλές ακόμη μάρκες. Το υγρό AdBlue συμβάλλει στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος καθιστώντας τα επιβλαβή καυσαέρια καθαρά και συμμορφούμενα με τα πρότυπα Euro 4, Euro 5 και Euro 6 που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εάν δεν λειτουργούμε σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε υγρό AdBlue;

Τα οχήματα που δεν λειτουργούν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν υγρό AdBlue.

Έτσι, με τη μη χρήση υγρού AdBlue, μπορείτε να αποκτήσετε πολλά πλεονεκτήματα και να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αναφέραμε παρακάτω.

adblue λύσεις βλαβών
Μερικοί αρνητικοί παράγοντες χρήσης του AdBlue:

Αν αντικαταστήσετε το AdBlue με άλλο υγρό, το όχημά σας θα υποστεί σοβαρές ζημιές.
Δεδομένου ότι η διάρκεια ζωής του υγρού AdBlue είναι ένα έτος, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι δεν έχει χάσει τη διάρκεια ζωής του. Διαφορετικά, οι ζημιές από τη χρήση ενός υγρού AdBlue που έχει λήξει θα προκαλέσουν ζημιά στο σύστημα SRC.
Το υγρό AdBlue, το οποίο έχει λειαντική δομή, θα διαβρώσει επίσης τη δεξαμενή όπου τοποθετείται για χρήση με την πάροδο του χρόνου. Εάν νομίζετε ότι αυτή η φθορά συμβαίνει όταν οδηγείτε μεγάλες αποστάσεις, θα είναι αναπόφευκτα πολύ δαπανηρή.
Εάν το υγρό AdBlue δεν διατηρηθεί σε κατάλληλο περιβάλλον, θα αλλοιωθεί. Η χρήση φθαρμένου υγρού AdBlue θα προκαλέσει προβλήματα στο αυτοκίνητό σας.
Δεδομένου ότι το υγρό AdBlue έχει λειαντική δομή, μπορεί να στείλει μικρά μέρη που σχηματίζονται μετά τη φθορά του ρεζερβουάρ στον κινητήρα με το καύσιμο. Ως αποτέλεσμα της βλάβης αυτών των μικρών εξαρτημάτων στο φίλτρο καυσίμου, θα προκληθεί απόφραξη ή αντικατάσταση φίλτρου.
Δεδομένου ότι το υγρό AdBlue βρίσκεται σε ξεχωριστό δοχείο δίπλα στη δεξαμενή καυσίμου, είναι απαραίτητο να διατηρείται αυτή η δεξαμενή περιοδικά. Αυτή είναι μια ενοχλητική κατάσταση από άποψη χρόνου και κόστους.
Τα οχήματα που χρησιμοποιούν το σύστημα AdBlue χρειάζονται τακτική συντήρηση. Το κόστος σας θα αυξηθεί ενόψει τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης συντήρησης. Επιπλέον, αυτή η συντήρηση θα σας εξοικονομήσει χρόνο.
Είναι επίσης πρόβλημα ότι η δεξαμενή δίπλα στη δεξαμενή καυσίμου που δημιουργήθηκε για το υγρό AdBlue καταλαμβάνει περιττό χώρο.
Η τοποθέτηση υγρού AdBlue που δεν συμμορφώνεται με τα πρότυπα στο όχημά σας δημιουργεί αρνητική επίδραση στο σύστημα SRC και βλάπτει το όχημά σας.
Σε περίπτωση εξάντλησης του υγρού AdBlue, το σύστημα Src θα υποστεί ζημιά. Ιδιαίτερα σοβαρές ζημιές θα συμβούν στους καταλύτες. Επιπλέον, μόλις εξαντληθεί το υγρό AdBlue, το όχημά σας μπορεί να σταματήσει και να καταστεί μη λειτουργικό. Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να καλέσετε την υπηρεσία ή να προσθέσετε υγρό AdBlue στην απαιτούμενη περιοχή του οχήματός σας.
Εάν θέλετε να οδηγήσετε το όχημά σας σε πολύ κρύο καιρό, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το υγρό AdBlue δεν έχει παγώσει ακόμα. Το υγρό AdBlue θα αρχίσει να παγώνει στους -11 βαθμούς.
Επιπλέον, δεδομένου ότι το σύστημα AdBlue είναι συνήθως ένα σύστημα που δυσλειτουργεί, θα σας βοηθήσει να χάσετε χρόνο και να αυξήσετε το κόστος σας.
Ο εξομοιωτής ανάλυσης AdBlue, ο οποίος είναι πολύ απλός στην εγκατάσταση και τη χρήση, δεν επηρεάζει την απόδοση του οχήματος με κανέναν τρόπο όταν περιλαμβάνεται στο σύστημα και εξαλείφει τα προβλήματα απώλειας χρόνου και κόστους που εσείς, οι πολύτιμοι πελάτες μας, δίνετε σημασία προς το. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 0850 755 0230.

Yorumunuzu bırakın