Summer Sale - free shipping on all orders!
Personal menu
Ara

Βλάβες και λύσεις Mercedes Adblue

Βλάβες και λύσεις Mercedes Adblue

σφάλματα και λύσεις mercedes adblue
Υπάρχουν πολλές μάρκες βαρέων οχημάτων. Ένα από αυτά είναι οχήματα μάρκας Mercedes. Αυτά τα οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στην Ευρώπη, έχουν καταστεί υποχρεωτικά στη χρήση ορισμένων συστημάτων σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Ένα από αυτά είναι τα συστήματα Adblue. Τα συστήματα Mercedes Adblue χρησιμοποιούνται για την ελαχιστοποίηση της βλάβης στο περιβάλλον. Το σύστημα λειτουργεί με ολοκληρωμένο τρόπο. Για παράδειγμα, υπάρχουν επίσης συστήματα Nox και Src. Τα συστήματα Nox και Src μπορεί να αποτύχουν εύκολα.

    Αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούνται για τη μείωση των ζημιών των καυσαερίων που προέρχονται από τον κινητήρα του οχήματος. Οι τιμές του αερίου που προέρχεται από την εξάτμιση μετρώνται με αισθητήρες Nox. Στη συνέχεια εισέρχεται στα φίλτρα Src. Το υγρό Adblue αντιδρά με τα καυσαέρια εδώ. Μετά από αυτήν την αντίδραση, οι τιμές των καυσαερίων μειώνονται. Επομένως, οι τιμές που δίνονται στο περιβάλλον μειώνονται. Αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούνται σε πολλές μάρκες και μοντέλα. Είναι σίγουρα στα οχήματα νέας γενιάς. Αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούν μια ειδική λύση. Αυτά τα διαλύματα ονομάζονται Adblue υγρό. Δεν μπορούμε να ονομάσουμε αυτό το υγρό καύσιμο. Γιατί όταν υπάρχει καύσιμο, πρέπει να χρησιμοποιείται στον κινητήρα του οχήματος. Αλλά αυτό το υγρό χρησιμοποιήθηκε μόνο για να μειώσει τις τιμές του αερίου. Η παραγωγή και η αποθήκευση (μεταφορά) του υγρού είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να δίνεται προσοχή σε διαδικασίες όπως η παραγωγή και η μεταφορά.
Στα οχήματα της Mercedes, το ρεζερβουάρ Adblue είναι συνήθως στα δεξιά. Και αυτά τα συστήματα διαχειρίζονται με ειδικές εντολές. Για παράδειγμα, εάν το DPF (φίλτρο σωματιδίων ντίζελ) αποτύχει, εμφανίζεται ένας κωδικός σφάλματος στο όχημα. Η διακοπή του συστήματος ή η πρόκληση σφάλματος μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς επιπτώσεις στο τμήμα του οχήματος. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το όχημα ενδέχεται να μην πάει. Δεδομένου ότι το υγρό είναι δύσκολο να μεταφερθεί, το DPF μπορεί να φράξει όταν το υγρό Adblue δεν παραμείνει στη δεξαμενή. Όταν μένετε στο δρόμο και καλείτε για σέρβις, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε βαριά έξοδα.

Λύση βλάβης Mercedes Adblue
Σε περίπτωση βλάβης αυτών των συστημάτων σε οχήματα Mercedes, ενδέχεται να υποστείτε απώλεια από άποψη χρόνου και χρημάτων. Η κατάσταση θα είναι ακόμη χειρότερη αν μείνετε στην ύπαιθρο ή στο δρόμο. Μπροστά σε αυτά τα προβλήματα, συνεχίζουμε να σας βοηθάμε με τις γνώσεις μας για το AdBlue. Αυτοί οι εξομοιωτές λειτουργούν όπως το σταθερό σύστημα Adblue που λειτουργεί στο όχημά σας και δεν υπάρχουν ενδείξεις βλάβης. Είναι εύκολο στη χρήση και την εγκατάσταση.

Για αυτήν και περισσότερες πληροφορίες όπως αυτή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 0850 755 0230.

Πλοήγηση άρθρων

Yorumunuzu bırakın