Summer Sale - free shipping on all orders!
Personal menu
Ara

Αιτία και λύση των New Holland 3581 και 3618 Adblue Faults

Αιτία και λύση των New Holland 3581 και 3618 Adblue Faults

Νέα Ολλανδία 3581
Τα σφάλματα Adblue συμβαίνουν συχνά σε μηχανοκίνητα τρακτέρ New Holland Tier 4a και Tier 4b και οχήματα telehander, κυρίως λόγω αντλιών. Ενώ αυτά τα σφάλματα μπορεί μερικές φορές να είναι προσωρινά σφάλματα, μερικές φορές μπορεί να εμφανίζονται ως χρόνια σφάλματα.

Ο λόγος για αυτά τα επαναλαμβανόμενα σφάλματα Adblue μπορεί να προκληθεί από μερικά προβλήματα και το όχημά σας συνήθως δίνει τους ακόλουθους κωδικούς βλάβης.

3581 – Περιορισμός ροπής ενεργός
3618-Εντοπίστηκε επανεκκίνηση μετά από έκτακτη ανάγκη.

Οι λόγοι για αυτά τα σφάλματα μπορεί να είναι:

Βλάβη αντλίας λόγω εισόδου ξένων υλικών στα κανάλια της αντλίας Adblue υπό σκληρές συνθήκες ή βλάβη ηλεκτρικής αντλίας.
Βλάβη ενός από τους αισθητήρες στη μονάδα Adblue (NOx, NH3, αισθητήρες θερμοκρασίας).
Τιμές εξάτμισης και δοσολογίας που λειτουργούν πάνω/κάτω από τις οριακές τιμές που καθορίζονται στην παραγωγή (Χρόνια αποτυχία).
Μετά από αυτά τα λάθη, το όχημά σας New Holland θα πέσει από τη ροπή και θα αρχίσει να σας προκαλεί χρήματα και χρόνο.

Σε περίπτωση σφάλματος 1ου και 2ου, είναι οι τύποι βλαβών που θα διορθωθούν εάν επισκευάσετε ή αντικαταστήσετε το ελαττωματικό τμήμα. Ωστόσο, εάν το σφάλμα επανέλθει μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα παρά την εκτέλεση αυτών των διαδικασιών, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια χρόνια δυσλειτουργία στο σύστημα Adblue του οχήματος.
Ο λόγος για αυτό το σφάλμα είναι απλά:
Στο εργοστάσιο, καθορίζονται τα κάτω και τα ανώτατα όρια της ποσότητας δοσολογίας Adblue και οι θερμοκρασίες εξάτμισης που μπορεί να κάνει το όχημά σας ενώ λειτουργεί. Ωστόσο, λόγω λάθους στην παραγωγή, η θερμοκρασία εξάτμισης δεν ταιριάζει με αυτές τις τιμές ή υπερβαίνει ή μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Αυτό θα σας προκαλέσει δυσλειτουργία του Adblue, ό, τι και αν κάνετε.

ΛΥΣΗ

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε σφάλματα μετά τις επισκευές, μπορείτε να λύσετε όλα τα σφάλματα Adblue χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή ανάλυσης New Holland Adblue Resolution. Ο εξομοιωτής New Holland Adblue αντικαθιστά ολόκληρο το σύστημα SCR του οχήματός σας και μετά την εγκατάστασή του
Η αντλία Adblue στο όχημά σας απενεργοποιεί τον αισθητήρα NOx και ολόκληρο το σύστημα SCR. Με αυτόν τον τρόπο, θα απαλλαγείτε από το ελαττωματικό μέρος και το κιτ εξομοιωτή Adblue θα αντικαταστήσει αυτό το ελαττωματικό μέρος και θα απαλλαγείτε από τα σφάλματα 3581 και 3618 Adblue.
Όσο λειτουργεί το κιτ ανάλυσης Adblue, δεν θα έχετε δυσλειτουργία του συστήματος Adblue στο όχημά σας και το όχημά σας δεν θα καταναλώνει Adblue.

Yorumunuzu bırakın