|

Какво е AdBlue? Какви са задълженията на AdBlue емулатора?


AdBlue се произвежда за превръщане на токсичните газове в остатъците от гориво, които възникват поради операционната система на двигателя, в тежкотоварни автомобили като Euro 4, Euro 5 и Euro 6, произведени по съвременната технология, в газове, които са по -малко вредни от други газове. Това е вид гориво, което има за цел да намали до известна степен щетите върху околната среда.

Въглеродните отпадъчни води, които възникват поради операционната система на двигателя, се разреждат и се превръщат в CO2 и водни пари, които са в класа с по-малко вредни газове, а по време на процеса на изхвърляне неизгорелото гориво се изпраща обратно за повторно изгаряне благодарение на NOx сензора. Тъй като не може да се приложи филтриране към азотни газове, тези газове достигат ниво, което оказва отрицателно въздействие върху човешкото здраве и природа. За да се направят тези газове азотен оксид (NO, N2O, NO2) по -малко вредни, те трябва да бъдат подкрепени с AdBlue. Азотните газове, изпускани с тази система, могат да се преобразуват в карбамид и вредите върху околната среда се намаляват.

Въпреки че системата ADBlue няма отрицателни ефекти върху превозните средства, има сериозно намаляване на работата на превозното средство в случаите, когато горивото на AdBlue намалява или изтича. Тази ситуация също води до увеличаване на количеството гориво, изразходвано от превозното средство. За да се предотврати тази негативна картина, системата за анализ на AdBlue, разработена от неговия екип, осигурява желания положителен ефект върху превозните средства. Анализът на системата се осигурява от емулатори на AdBlue. Чрез свързване на емулатора на AdBlue към автомобила се решават всички проблеми, произтичащи от горивната система на AdBlue. Чрез свързване на емулатора на Adblue към превозното средство се вижда, че работата на превозното средство отново се е повишила до желаното ниво. Освен това се вижда, че увеличеният разход на гориво поради прекъсването в системата AdBlue достига нормални нива или дори по -добри показатели.

С емулаторите на AdBlue, той може да се използва във всички нови поколения тежкотоварни автомобили Euro 4, Euro 5 и Euro 6. Системата Adblue може да се използва спокойно в ново поколение автомобили за тежкотоварни автомобили Euro 4, Euro 5, Euro 6, произведени от производители на тежки автомобили Mercedes Axor, Man, Scania, Daf, Renault, Volvo, Iveco, Ford Cargo, Otokar, BMC, Cummins. С емулатора на Adblue е възможно превозните средства да достигнат старите си показатели за кратко време.

Ако имате проблем със системата Adblue във вашия автомобил и търсите решение;

За тази и повече информация като тази можете да се свържете с нас на 0850 755 0230.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *