obd2talk.com

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКАi
ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

08:00-18:00 Между часовете

КАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ

КАКВО Е ADBLUE АНАЛИЗ?

ЗАЩО СЕ ПРАВИ?

AdBlue е произведен за превръщане на токсичните газове в остатъците от гориво, които възникват поради операционната система на двигателя, в тежкотоварни автомобили като Euro 4, Euro 5 и Euro 6, произведени по съвременна технология, в газове, които са по -малко вредни от другите газове. Това е вид гориво, което има за цел да намали до известна степен щетите върху околната среда.. 

НА ВСИЧКИ ЕВРО 6 МПС
КАМИОН, СТРОИТЕЛНА МАШИНА, АВТОБУС

AdBlue емулаторите могат да се използват във всички тежки автомобили Euro 4, Euro 5 и Euro 6 от ново поколение. Процесът на декодиране на Adblue може да се използва спокойно в ново поколение автомобили за тежкотоварни автомобили Euro 4, Euro 5, Euro 6, произведени от производители на тежки автомобили Mercedes Axor, Man, Scania, Daf, Renault, Volvo, Iveco, Ford Cargo, Otokar, BMC , Cummins.

МЕРСЕДЕС ADBLUE ЕМУЛАТОР

Mercedes Euro 6 Adblue емулатор; Нарича се комплект Adblue, който симулира системи Adblue, Dpf и Nox, използвани в превозни средства Mercedes евро 6.

VOLVO ADBLUE ЕМУЛАТОР

Volvo Euro 6 Adblue емулатор; Той се нарича комплект Adblue, който симулира системи Adblue, Dpf и Nox, използвани в превозни средства Volvo Euro 6.

МЪЖ ЕМБЛАТОР ADBLUE
Man Euro 6 Adblue Emulator е комплект adblue, който симулира adblue, дизелов филтър за твърди частици и система nox в моторни превозни средства Man.
RENAULT ADBLUE ЕМУЛАТОР

Renault Euro 6 Adblue емулатор; Нарича се комплект Adblue, който симулира системи Adblue, Dpf и Nox, използвани в превозните средства Renault Euro 6.

ЕМУЛАТОР DAF ADBLUE

Daf Euro 6 Adblue Emulator е комплект adblue, който симулира adblue, дизелов филтър за твърди частици и система nox в превозни средства с двигатели daf.

IVECO ADBLUE ЕМУЛАТОР

Iveco Euro 6 Adblue Emulator се нарича Adblue комплект, който симулира Adblue, Dpf и Nox системи, използвани в строителната техника на марката iveco..

ЕМУЛАТОР SCANIA ADBLUE

Скала Euro 6 Adblue емулатор; Той се нарича комплект Adblue, който симулира системи Adblue, Dpf и Nox, използвани в превозни средства Scania Euro 6.

FORD ADBLUE ЕМУЛАТОР

Ford Euro 6 Adblue Emulator е комплект adblue, използван за симулиране на adblue, дизелов филтър за твърди частици и система nox в автомобили ford с емисии по евро 6..

DEUTZ ADBLUE ЕМУЛАТОР

Deutz Euro 6 Adblue емулатор се използва за симулиране на adblue, dpf и nox системи в превозни средства, използващи двигател deutz..

НЮ ХОЛАНДСКИ ЕМБЛАТОР ADBLUE

Adblue емулатор на New Holland Euro 6; Комплектът Adblue, който симулира системи Adblue, Dpf и Nox, използвани в превозни средства Euro 6 на New Holland, се нарича

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ?   

МОНТАЖ И ПРИЛОЖЕНИЯ  

КОНТАКТ

АДРЕС

Внимание! Използването на емулаторно устройство за премахване на Adblue е незаконно в някои страни, особено в страните от Европейския съюз. Използването на това устройство ще доведе до високи емисии на отработени газове. След като започнете да използвате емулатора за отмяна на Adblue, вашето превозно средство няма да отговаря на стандартите Euro4, Euro5 и Euro6. Нашето устройство е предназначено за страни, където няма закони, изискващи спазване на екологичните стандарти Евро 4/5/6. Емулаторът за премахване на Adblue спира потока DEF течност в SCR катализатора. Емулаторът за премахване на Adblue е проектиран да се използва временно в страни, където стандартите Euro 4/5/6 не са задължителни и следователно тази течност не е налична, или докато не бъдат отстранени неизправностите, произтичащи от системата Adblue. Купуването на това устройство е чисто лично решение. Нашата компания не носи отговорност за всички правни проблеми, които могат да възникнат поради това решение..


Copyright ©  Obd2Talk 2021 All rights reserved.

ЕМУЛАТОР ЗА АНБЛИЗ
НА ADBLUE

DTC ERASER ГРЕШКА КОД НА
ГРЕШКА